Solgt
Selger min fantastiske Rossignol Seek 7 topptur ski da jeg skal på utveksling og trenger penger.

Jeg kjøpte denne skien i januar 2018 og har bare brukt den 5 ganger, men er strålende fornøyd med den!

Den selges uten bindinger, ferdig plugget og nyslipt+vokset!

Skien er 182 cm lang og passer til folk fra 175 til 190 cm. Den veier 1280 gram i lengde 168 og blir da rundt 1400 i 182 cm.

Skien har målene: 122-86-108 mm.

Den er utrolig lett og fin så det blir en drøm å gå oppover, samtidig som den er kraftig nok til at man kan dra litt på når man skal kjøre ned! Har virkelig følt at jeg kunne stole på denne skien på nedturen når jeg har brukt den!

Sålen har noen småriper i seg, men disse vil bil fylt igjen og slipt bort av profesjonelt skiverksted sammen med sliping av stålkanter og voksing av såle! Det samme gjelder bindingen, denne skrus av og hullene limes og plugges av profesjonelle, skien vil da bli som helt ny!

Her salgsveksten til skien:

Superlett toppturski fra Rossignol! Nye Seek 7 veier bare 1250 gram per ski, og er en real lettvekter for topptur.
Seek 7 er et nytt tilskudd til Rossignols populære 7-serie. Dette er en skikkelig lettvekter som du fint kan gå lange toppturer med. Vekten er på bare 1250 gram noe som plasserer den blant de letteste skiene i sin bredde.

Seek 7 deler mange av egenskapene til de tyngre modellene i 7-serien. Dette er svært gode ski å kjøre på. De er lekne og morsomme. Svingvilligheten er god, og skiene føles forutsigbare på snøen. Midtbredden på 86 mm sørger for gode egenskaper på hardt føre, samtidig som rockerformen sørger for løft i løssnø.

Skiene er laget med en superlett trekjerne. Fremtuppen er godt ekstra lett med Rossignols Air Tip 2.0 tekonologi. Dette gir lavere svingvekt som gjør skiene enda enklere å håndtere. Baktuppen er kuttet rett av slik at bakfestet på fellene sitter trygt på plass.

Selges for 2999,- Nypris: 6000,-
Kan sende til hele Norge, kjøper betaler frakten.

Ta gjerne kontakt på 99237663 om du lurer på noe :)
Annonse
Annonse