OBS svindlere løs på nettet! Sørg for at du vet hvem du handler med. Les mer her

LANGE XT Freetour 130 str 29 freeridestøvler / toppturstøvler 17/18

Solgt
Vurderer å bytte pga feil str, fantastisk støvel kun prøvd 1 tur.
Størrelse 29 (passer str 44-45)
Ikke varmetilpasset!
Nypris kr 5.499,00

Fantastisk nyhet fra Lange! Lange XT Freetour 130 er en ekstremt imponerende freeridestøvel med fullverdig gåfunksjon og råsterke kjøreegenskaper. Dette er toppturstøvelen for deg som vil ha maksimalt ut av nedkjøringene.
XT Freetour er Langes nye støvel for freeridere som gjerne går til toppen av de drøyeste linjene. Med sin nye gåfunksjon får du hele 40º bevegelsesutslag i gåmodus. Dette får du uten at det går ut over kjøreegenskapene. Du kan med andre ord gå behagelig mot toppen, og kjøre så hardt du bare vil ned igjen. Gåfunksjonen er ikke bare et "afterskimodus" men et fullverdig gåmodus for deg som trenger å gå et godt stykke oppover. Yttersålene er også tilpasset gange på flatmark.

Denne varianten har jevn og stiv 130-fleks. Den passer perfekt for deg som virkelig drar på, og for deg som er tung. Med Lange XT Freetour 130 får du maksimal presisjon og kraftoverføring til enhver tid. Kjøreegenskapene er så gode at du like gjerne kan bruke dem til heisbasert frikjøring som til kjørerettede toppturer.

Støvlene er laget i lettvekstplasten Grilamid®. De varmetilpassbare innerstøvlene er også av den lette sorten. Det gjør at vekten er på bare 1760 gram. Den er altså ikke mange grammene tyngre enn rene randonneestøvler. Passformen er meget god, og støvlene sitter godt på de aller fleste føtter.

Lange XT Freetour 130 er kompatible med de aller fleste toppturbindinger på markedet, inkludert techbindinger. De er også kompatible med alpinbindinger tilpasset WTR-standarden.
Vekt: 1760 gram per støvel (26,5)
Fleks: 130 (stiv+)
Kompatibel med de aller fleste toppturbindinger, inkludert techbindinger. Også kompatibel med alpinbindinger med WTR-standard
Annonse
Se også
Ålesund
Selges
Lofoten
Selges
Bergen
Solgt
1500,-
Harstad
Selges
Trondheim
Selges
Annonse
Annonse