Solgt
Selger mine Scarpa F1 toppturstøvler fordi jeg skal på utveksling til høsten og trenger penger til dette.

Denne skoen er brukt kun 5 ganger og er helt fantastisk i bruk! Den er utrolig god å gå med og man merker nesten ikke at man har på seg en topptursko når man går oppover. Den har et gåutslag på hele 62 grader! Lukkingen med Boa-stramming over vristen gir et gjevnt og fint trykk og kan justeres veldig nøyaktig. Den store spennen og powerstrapen på leggen gir kjempegod støtte til leggen og foten på nedturen.
På nedturen er også skoen fantastisk god. Den veier bare 1300 gram, men jeg føler at den kjører som en mye kraftigere støvel en dette. Jeg kan virkelig dra på nedover og føler at jeg kan stole fullt på skoen.
Å gå fra gåmodus til kjøremodus er gjort med to grep, man lukker den store metalllåsen bak på skoen og lukker den oransje klemmen på utsiden av leggen så er man klar til å kjøre ned!

Denne skoen er en videreutvikling av modellen som heter Scarpa F1 Evo som er blå og rød. Denne grønne og oransje modellen har fått en mye kraftigere og mer driftssikker lås som låser skoen og gjøre den stivere og med mye mindre slingring enn den gamle blå og røde modellen.

Innerstøvelen er laget av Intuition som er ledende på dette området. Denne er utrolig formbar og tilpasser seg utrolig godt til foten slik at skoen sitter som et skudd! Den formes i bruk, men kan også varmetilpasses hos en sportsbutikk for et enda bedre resultat.

Skoen er i størrelse 29 cm noe som tilsvarer ca 44-45 i sko. Jeg bruker 44-45 og synes denne passer helt perfekt til meg! Kan nok passe til størrelse 46 også om man liker litt skoen litt ektra tight!

Skoen fremstår som helt ny!

Selges til 3499,- Nypris 7999,-
Kan sende til hele Norge mot kjøpers betaling!
Ta gjerne kontakt på 99237663 om du lurer på noe :)

Salgstekst til skoen:
Med F1 setter Scarpa en ny standard for lette randonneestøvler. Er du ute etter maks effektivitet på topptur er Scarpa F1 randonneestøvler virkelig verdt en nærmere titt.

Scarpa har i en årrekke vært blant de beste på randonneestøvler. Likevel hviler de ikke på laurbærne. Scarpa F1 er et mesterverk av en støvel. Med en vekt på bare 1303 gram og 62 graders fri bevegelse i gåmodus er F1 noe av det flotteste vi har sett. Støvelen passer perfekt for deg som skal gå mange og lange toppturer, og er opptatt av mest mulig effektivitet i utstyret.

Scarpa F1 har Boa låsewire rundt foten, hentet fra racingmodellen Alien. Dette gir jevn og god stramming som er enkel å regulere. På leggen har den en kraftig stropp med metallspenne i tillegg til vanlig powerstrap. Innerstøvelen fra Intuition er varmetilpassbar og vil forme seg etter foten ved bruk. Innerstøvelen har flekspunkter over ankelen som gjør støvelen mest mulig komfortabel ved gange. Yttersåle fra Vibram gir optimalt grep til gange på flatmark.

Er du ute etter morgendagens randonneestøvel bør du prøve Scarpa F1.
Annonse
Se også
Ålesund
Selges
Lofoten
Selges
Bergen
Solgt
1500,-
Harstad
Selges
Trondheim
Selges
Annonse
Annonse