Den store villsnøjakta

JAKTEN PÅ VILLSNØEN: Fredag lanserer Fri Flyt den helt nye programserien som er skreddersydd alle frikjørere og toppturfolk. Se opp for «Jakten på Villsnøen».
PUDDER I BLIKKET: Programseriene vil være varierte og omhandle alt fra hvordan du tar deg frem på et nytt skisted til skiteknikk, forståelse for aspekter og hytteturer med villsnø for øyet. Asbjørn Eggebø Næss har svart belte i denslags. Foto: Christian Nerdrum

Programserien er et innblikk i den moderne frikjørers hode, der seerne får inspirasjon og lærdom om hvordan en bedre kan skal bruke fjellet. Asbjørn Eggebø Næss, som mange kjenner fra Supervention, har inntatt rollen som programleder og drar igjennom utfordrende temaer som omhandler alt som måtte befinne seg i en skikjørers tanker på jakt etter god snø. Som en slags livets skole skal kunnskapen formidles i programserier som slippes med ganske jevne mellomrom her på friflyt.no.

I den aller første episoden skal vi ta for oss hvordan en skal te seg på et nytt skisted om målet er å finne god snø på en sikker måte. Denne episoden slippes på fredag, men aller først en liten teaser. Den finner du øverst i artikkelen. 

Annonse
Annonse
Annonse