RANDOLANDSLAGET: Til vinteren skal Lars Erik Skjervheim (stort bilde), Malene B. Haukøy (oppe til venstre), Glenn Tore Løland (nede til venstre), Stine Haustreis (oppe til høyre) og Sondre Svensli gå topptur med flagget på brystet.

Det nye randolandslaget

Norges Skiforbund (NSF) har tatt ut fem utøvere til vinterens toppturlandslag.

Landslaget i randonee 2017-2018-sesongen:

  • Glenn Tore Løland, Sauda IL
  • Malene B. Haukøy, IL Høyang
  • Lars Erik Skjervheim, Voss IL
  • Stine Haustreis, Tromsø Randoneeklubb
  • Sondre Svensli, Eidsvåg IL

I tillegg til en seniortropp på fire utøvere, har NSF valgt å ta ut en juniorutøver; Sondre Svensli, som er tatt ut på bakgrunn av gode resultater både nasjonalt og internasjonalt, og er en veldig viktig utøver for fremtiden.

Les om Sondres dramatiske historie her!

Glenn Tore Løland og Lars Erik Skjervheim er uttatte utøvere på herresiden. Glenn Tore var ny på landslaget forrige sesong, og satser for fullt videre inn i sesongen 2017/2018. Det gjør også Skjervheim, som forrige sesong tok noen av Norges beste plasseringer noensinne i internasjonale konkurranser, med blant annet fjerdeplass i Adamello Ski Raid, og sjetteplass i det prestisjetunge Pierra Menta.

På damesiden er landslaget er doblet i forhold til i fjor, og har nå både rutinerte Malene Blikken Haukøy og Stine Haustreis fra Troms. Stine er ny på landslaget etter god utvikling de siste årene, og har vist gode resultater i den nord-norske randoneecupen. Malene har vært på landslaget i noen år og vist at hun kan plassere seg blant de aller beste i verden.

Annonse
Annonse
Annonse