Henrik Windstedt og Christer Norlen shredder det spesialbygde hoppet de har laget for at deltagerne skal lære nye triks. Foto: David Kantermo

Enda en suksessuke på Fonna

What! Camp startet hardt med en kjempeuke som stort sett besto av sol og fint vær, og økte til neste uke med mer sol, bedre park og enda varmere badetemperaturer.

What! Camp er over for i år, to fete uker på Folgefonna fløy forbi med sol og kjempeføre hver dag. Første uken leverte 100% og den andre uken fortsatte sommerværet og deltagerne fikk nyte sommerskikjøring på sitt aller beste. En skikkelig bra bygd park, myke tilgivende landinger og høy barisfaktor sammen med trenere av verdensklasse la til rette for en bratt læringskurve hos deltagerne. Øystein Bråten, Emil Granbom, Johan Berg, Oskar Wester, Niklas Eriksson og Henrik Windstedt kjørte sammen med de unge lovende og ga de deres beste tips.

BRA NOK?: Emil Granbom hopper og Henrik Windstedt dobbelsjekker kvaliteten. Foto: David Kantermo

– Det er akkurat dette som gjør det verdt det. En gutt sa akkurat at etter at han satte nye triks både på vannhoppet og i parken at det var hans beste dag i hans liv. Sånt setter seg litt, det er utrolig givende, sier Camp-gründer Henrik Windstedt

Det var en sammensveiset gjeng med deltagere fra hele Norge, Sverige og Storbritannia som tilbragte tid sammen under What! Tampolinene, vannhoppet, bowlen og minirampene har nesten ikke stått stille de siste to ukene. For å toppe det hele fikk campen kjendisbesøk fra USA. Søskenparet Sky og Ocean på respektable 9 og 6 år er til tross for alderen sin verdenskjente skatere.

Annonse
Annonse
Annonse