Er det topptur eller frikjøring?

JAKTEN PÅ VILLSNØEN (EPISODE 11): Har kampen om løssnøen jagd frikjøreren vekk fra skibakken?
TOPPTUR VS FREERIDE? To av landets mest rutinerte skikjørere (Jørgen Aamot og Asbjørn Eggebø Næss) diskuterer om innholdet i ordet topptur er moden for justering. Bilde: Christian Nerdrum

Mye er blitt sagt om begrepet topptur gjennom tidene. Senest i høst ble det etterspurt ord som kunne erstatte ordet topptur. Tindevegleder Jørgen Aamot og Asbjørn Eggebø Næss lar ordet stå som det gjør, men mener innholdet av begrepet er moden for en justering. 

P.S. Tekstingen kan skrus av ved å trykke på c.c. i filmen.

SE FLERE EPISODER AV JAKTEN PÅ VILLSNØEN

«Jakten på villsnøen» er et innblikk i den moderne frikjørenens hode, der seerne får inspirasjon og lærdom om hvordan en bedre kan skal bruke fjellet. Asbjørn Eggebø Næss, som mange kjenner fra Supervention, har inntatt programlederrollen og drar igjennom utfordrende temaer i den evinnelige jakten etter god snø. Som en slags livets skole skal kunnskapen formidles i programserier som slippes med ganske jevne mellomrom her på friflyt.no. I sesong to har Asbjørn fått med seg Åsmund Thorsen på tur til Blåfjell i Nordmøre og tindevegleder Jørgen Aamot i Jotunheimen. 

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse