Jeg, en klippehopper?

JAKTEN PÅ VILLSNØEN (EPISODE 7): Å droppe klipper er ikke bare for de aller tøffeste frikjørerne, mener Asbjørn. Det er noe alle kan gjøre. Til og med du!
KLIPPE OPP ET KLIPPEHOPP: Asbjørn deler et klippehopp inn i fire deler. Å fly gjennom luften er naturligvis en viktig essens i kompotten. Bilde: Christian Nerdrum

Hvor drøyt og høyt du ønsker å legge lista er et annet spørsmål. For det finnes mellomting. Begynn smått og bygg deg oppover. Så lenge teknikken sitter og du gjør sånn som programleder Asbjørn Eggebø Næss foreslår, så skal dette gå bra. 

P.S. Filmen er tekstet, men hvis du forstår dialekten til Asbjørn Eggebø Næss, så kan du klikke den bort på «cc»-knappen. 

SE FLERE EPISODER AV JAKTEN PÅ VILLSNØEN

«Jakten på villsnøen» er et innblikk i den moderne frikjørenens hode, der seerne får inspirasjon og lærdom om hvordan en bedre kan skal bruke fjellet. Asbjørn Eggebø Næss, som mange kjenner fra Supervention, har inntatt programlederrollen og drar igjennom utfordrende temaer i den evinnelige jakten etter god snø. Som en slags livets skole skal kunnskapen formidles i programserier som slippes med ganske jevne mellomrom her på friflyt.no.

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse