KOMPLETT PAKKE: Geilo skisenter (bildet) og Hallingskarvet – kanskje mest kjent som Sudndalen – får felles sesongkort denne vinteren. Og prisen er av den hyggelige sorten. Foto: Kristoffer Kippernes

– Norges beste sesongkort

Reklamefolka i Geilo er ikke snaue når de beskriver Geilos nye heiskortsamarbeid med Hallingskarvet skisenter.

Denne sesongen får nemlig storebror i Hallingdal – Geilo – og en av dalens små skisentre et etterlengtet, felles heiskort.

– Hallingskarvet er et lite skisenter, men med et bra produkt, som kompletterer Geilo veldig fint med sine bratte offpistmuligheter. Med alle mulighetene de to anleggene har mener jeg dette er Norges beste sesongkort, sier markeds- og salgsansvarlig i Geilo Holding, Kevin Eikrehagen.

Målet er å få enda flere på ski, og Geilo fortsetter taktikken med å selge sesongkort billig. Ifølge Eikrehagen har dette fingert veldig bra.

– Da vi satte ned sesongkortprisen foran forrige sesong solgte vi dobbelt så mange sesongkort som før. Dette fortsetter, i år får voksne sesongkort i både Hallingskarvet og Geilo for 2900 kroner, ungdom og pensjonister 2 350 kroner, og familiekort til kjernefamilie på fem under 10 000. Prisene gjelder hele sesongen, sier Eikrehagen.

Annonse
Annonse
Annonse