Stå som en keeper!

JAKTEN PÅ VILLSNØEN (EPISODE 4): Nå er det ikke lenge igjen til fotball VM i Brasil, tenker noen. Det stemmer, men denne gang snakker nok Asbjørn om hvordan du skal stå på ski.
KLAR FOR STRAFFE: Asbjørn Eggebø Næss trenger verken mål eller 5-meter for å demonstrere hvordan en fotballkeeper ville stått på ski. Bilde: Christian Nerdrum

Det snakkes ofte om grunnposisjonen i skikjøring. På urørt snø er det kanskje enda viktigere enn ellers. Groms og ujevnheter kommer brått på. Derfor synes programleder Asbjørn Eggebø Næss det er passende å ta for seg temaet skiteknikk. Finn ut av hva han mener med å stå som en keeper, og tenk litt på det gjennom sommermånedene og mens sambaen er løs i Brasil. Nå tar Fri Flyt nemlig en jaktpause før høsten setter inn med nye lavtrykk og snøfall. 

Med andre ord: vi kommer tilbake!

(P.S. Innslagene er tekstet på engelsk, og tekstingen kan skrus av ved å trykke på «cc» i spilleren)

SE FLER EPISODER AV JAKTEN PÅ VILLSNØEN

 «Jakten på villsnøen» er et innblikk i den moderne frikjørenens hode, der seerne får inspirasjon og lærdom om hvordan en bedre kan skal bruke fjellet. Asbjørn Eggebø Næss, som mange kjenner fra Supervention, har inntatt  programlederrollen og drar igjennom utfordrende temaer i den evinnelige jakten etter god snø. Som en slags livets skole skal kunnskapen formidles i programserier som slippes med ganske jevne mellomrom her på friflyt.no.

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse