TWINTIP: Begynn å raile!

Når vi sier at innslagene begynner rolig, så mener vi rolig. Twintipedias introduksjon til harde elementer er så inkluderende at alle kan gjøre det.
BEGYNN RETT FREM: Å kjøre på harde elementer er skummelt første gang. Fridtjof Fredricsson introduserer deg for boxen på pedagogisk vis. Bilde: Christian Nerdrum

Programvert Fridtjof Fredricsson og Fri Flyt innser at parken kan være skummel, og da spesielt de harde elementene. Railing er ikke nødvendigvis for alle, men om du skal komme igang, så må du begynne et sted. Som en naturlig fortsettelse av den første episoden skal vi også se på hvordan det er å kjøre sidelengs på boxer og rails, deretter hvordan du roterer på og av. 

Selv Aleksander Aurdal, Øystein Bråten og Tiril Sjåstad Christiansen har kjørt rett frem på en box en gang i karrieren. Senere i programserien lover vi å ta leken videre tett oppfulgt av det norske landslaget i twintip. 

Twintipedia vil være 10 innslag i første omgang, og emnene vil være varierte med fokus på sikkerthet, bygging av hopp, stil, grabbing, om hvordan du blir proff, skader m.m. 

LES MER: Jibbeskolen er tilbake!

Annonse
Annonse
Annonse